Disclaimer

Contactgegevens

HTK-CONSTRUCT bv
Maarten Houttekier
Veldstraat 19
8760 Meulebeke
Tel. 0471099190
info@htk-construct.be
Ondernemingsnummer: BTW BE 0798.335.437

1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. HTK Construct kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan HTK Construct of rechthoudende derden.

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van HTK Construct

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de HTK Construct-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de HTK Construct-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van HTK Construct. U kunt uw verzoek sturen naar HTK Construct door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

4. Aansprakelijkheid van HTK Construct

Ondanks al onze inspanningen kunnen we niet garanderen dat de informatie op deze website actueel, juist en volledig is. Wij zijn niet verantwoordelijk en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade ook ontstaan door het gebruik, onvolledigheid of onjuistheid op onze website of via link van onze website naar andere websites bekomen.

Heb je vragen?

Contacteer ons gerust!